Koop op een eerlijke manier een lease occasion bij Bynco

Tijd voor de aanschaf van een auto? Wij helpen u graag met het kopen van een lease occasion. Voor vele modellen kunt u bij ons terecht. Geen lastige verkoopgesprekken, onderhandelingen, of onverwachte kosten. Bij Bynco koopt u met een gerust hart een tweedehands auto geheel naar uw wens.

Wij geven u graag een goed en eerlijk advies

Wij van Bynco vinden het belangrijk, u zo goed en eerlijk mogelijk te adviseren. Op onze website vind u een compleet aanbod in lease occasions. U kunt diverse selecties maken, en hoeft niet uren te zoeken naar een geschikte auto. Door het gebruik van foto’s op onze website, krijgt u een goed beeld van hoe uw auto er uitziet. Verfijn uw resultaten, en maak gebruik van de filters aan de linkerzijde van de pagina. Zo kunt u eenvoudig uw wensen aangeven, en selecteren wij de auto die het beste bij u past.

Hoe verloopt het bestelproces?

Heeft u een auto naar wens gevonden? Wij leggen u graag uit, wat de vervolg stappen zijn. U maakt een persoonlijk account aan met uw contactgegevens. Ook de gegevens van uw rijbewijs worden genoteerd. U kiest zelf het geschikte aflevermoment. Wij leveren uw auto vanaf 2 dagen tot 2 weken. Uw auto is nu gereserveerd. Bynco neemt snel contact met u op, om de gewenste tijd af te spreken. U kunt vervolgens aangeven, op welke manier u de betaling wilt afronden. Dit kan direct met IDEAL (tot een maximum van € 50.000,-) of bij aflevering. Om vertrouwelijk met uw gegevens om te gaan, maken wij gebruik van een derdengeldenrekening (GoCredible) Uw aankoopbedrag staat tijdelijk veilig opgeslagen, en komt pas vrij als u de bestelde auto accepteert bij aflevering.

In een zeer korte tijd genieten van uw lease occasion

Wij willen graag, dat u zo snel mogelijk kunt gaan genieten van uw tweedehands auto. Daarom bezorgen wij de occasion, wanneer het u uitkomt. Ook leggen wij u uit, welke functies de auto heeft en hoe deze werken. Zodat u direct gebruik kunt maken van uw auto. Tijdens de proefperiode van 14 dagen, heeft u uitgebreid de tijd om de auto tot 200 km te testen. Is hij toch niet helemaal naar wens, dan nemen wij de auto zonder problemen retour.

 

Posted in Uncategorized.